Antena Meniu Search
x

Un șofer a fost la un pas să fie linșat, după ce a lovit mortal un copil

A fost nebunie în localitatea argeşeană Cetăţeni, după ce un copil de şapte ani a fost lovit mortal de o maşină.

Vezi și

 A fost nebunie în localitatea argeşeană Cetăţeni, după ce un copil de şapte ani a fost lovit mortal de o maşină. Imediat rudele şi localnicii s-au adunat în jurul şoferului şi puţin a lipsit să nu aibă şi el aceeaşi soartă cu victima sa.

Şoferul stă baricadat, cu geamurile ridicate, în maşina neagră. Cu ea a doborât un copil. Cu ea a luat viaţa băiatului de şapte ani. Priveşte în faţă dar pare pierdut. În jurul maşinii lui, rudele victimei au făcut un scut al violenţei.

Un bărbat care era în preajmă când copilul a fost lovit povesteşte accidentul în mai multe cuvinte. La un impact care-ar fi fost fulgerător, moartea era inevitabilă.

Mutat din maşina lui în duba poliţiştilor, furia rudelor băiatului, dar şi a sutelor de localnici mânaţi de aceeaşi revoltă, s-a amplificat. Şoferul care a fost la un pas de linşaj a fost testat cu etilotestul.

S-a dovedit că nu era băut. Poliţiştii urmează să stabilească dacă are vreo vină în producerea accidentului. Între timp i s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un șofer a fost la un pas să fie linșat, după ce a lovit mortal un copil