Antena Meniu Search
x

Un ofiter SRI a murit intr-un grav accident rutier

Un ofiter SRI a murit intr-un accident pe care nimeni nu si-l poate explica. A virat din senin direct intr-o masina care venea din contrasens. Ofiterul a murit pe loc, dar victimele sale nevinovate au avut zile

Vezi și

Soseaua e uscata, asfaltul e perfect, traficul e normal. Sunt doua benzi pe sens. Sunt conditii aproape ideale de condus. Chiar si pentru un incepator. Chiar si in aceste conditii, moartea sta la panda.

Circulau regulamentar, cu viteza legala, dinspre Ovidiu, spre Constanta. De pe contrasens, o masina le-a sarit in fata, la cativa metri. N-au apucat nici sa inchida ochii.

S-au trezit aruncati, cu tot cu masina, in afara soselei. Soferul care a intrat in ei a raman prins intre scaun si volan. Airbag-ul s-a deschis, dar nu a reusit sa-i salveze viata. “Se pare ca accidentul pe fondul patrunderii pe sensul opus a unui autovehicul. Nu cunoastem cauzele acestei manevre”, a declarat agentul de politie.

Nicio urma de frana, niciun indiciu, de parca s-ar fi dus direct spre accident. Cand i-au verificat actele, politistilor nu le-a venit sa creada. Soferul avea 40 de ani si era un ofiter SRI din Constanta. Nu era in misiune, ci in ziua lui libera, una in care i-a fost scris sa moara.

Victimele sale nici n-au stiut ce le-a lovit. Au supravietuit unui accident la care singura lor vina a fost ca s-au aflat la locul si la momentul nepotrivit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Un ofiter SRI a murit intr-un grav accident rutier