Antena Meniu Search
x

Tragedie cumplită în Neamţ. Un pensionar a murit chiar pe trecerea de pietoni, izbit în plin de un şofer grăbit

Un pensionar din judeţul Neamţ şi-a găsit sfârşitul chiar pe trecerea de pietoni, spulberat de un autoturism. Tragedia s-a petrecut în această dimineaţă, când bărbatul se îndrepta spre biserică.

Vezi și

Un pensionar din judeţul Neamţ şi-a găsit sfârşitul chiar pe trecerea de pietoni, spulberat de un autoturism. Tragedia s-a petrecut în această dimineaţă, când bărbatul se îndrepta spre biserică. Un şofer grăbit l-a izbit în plin. 

Accidentul s-a produs în localitatea Dumbrava Roşie, cu puţin înainte de ora nouă. În zi de sărbătoare, bătrânul de 80 de ani se îndrepta spre biserică. Avea de traversat drumul care leagă Piatra Neamţ de Bacău. Ştia că şoseaua este una aglomerată, aşa că traversa de fiecare dată pe trecere, spun vecinii. 

Şoferul care l-a lovit, un bărbat de 53 de ani, e încă în stare de şoc a sunat la 112. A fost însă prea târziu pentru bătrân. Medicii au declarat decesul. La faţa locului, mai multe echipaje ale Poliţiei au făcut cercetări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Tragedie cumplită în Neamţ. Un pensionar a murit chiar pe trecerea de pietoni, izbit în plin de un şofer grăbit