Antena Meniu Search
x

La Galaţi, o şoferiţă atenţionată de şeful serviciului rutier al Poliţiei Locale a chemat trei prieteni care l-au stâlcit în bătaie pe poliţist

Un poliţist din Galaţi a ajuns la spital pentru că a avut tupeul să-i spună unei şoferiţe că a parcat neregulamentar!

Vezi și

Un poliţist din Galaţi a ajuns la spital pentru că a avut tupeul să-i spună unei şoferiţe că a parcat neregulamentar! Ofuscată, femeia şi-a chemat câţiva prieteni care l-au luat la pumni.

Totul s-a terminat la spital pentru poliţist. Acesta s-a ales cu nasul spart, dar şi cu telefonul distrus. Asta după ce a avut neobrăzarea să-i atragă atenţia unei şoferiţe care a oprit în apropierea mall-ului că a staţionat într-un loc nepermis şi încurcă circulaţia.

Femeia nu ştia probabil cu cine are de-a face pentru că poliţistul, care este chiar şeful Serviciul Rutier al Poliţiei Locale din Galaţi, era îmbrăcat în civil. În momentul în care poliţistul a urcat în maşină să-şi anunţe colegii, s-a trezit luat la bătaie de 3 indivizi. Aceştia au reuşit să fugă, iar acum sunt căutaţi de poliţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » La Galaţi, o şoferiţă atenţionată de şeful serviciului rutier al Poliţiei Locale a chemat trei prieteni care l-au stâlcit în bătaie pe poliţist