Antena Meniu Search
x

Un poliţist din Galaţi este acuzat de ucidere din culpă!

Un poliţist gălăţean este acuzat de ucidere din culpă şi braconaj, după ce la o partidă de vânătoare a împuşcat un om de afaceri. Totul s-a întâmplat joi noaptea într-o pădure din nordul judeţului Galaţi

Vezi și

O partidă de vânătoare, una ilegală, a avut un final tragic, joi seara, pentru omul de afaceri Mircea Tanislav. Moartea a fost violentă şi s-a datorat leziunilor de mare gravitate.

Vinovat ar fi chiar şeful postului de poliţie din comuna gălăţeană Movileni, cel care şi organizase partida de vânătoare pentru care nu exista nicio autorizaţie. Nici măcar permisul de vânătoare nu îi mai era valabil.

Inculpatul a recunoscut comiterea infracţiunii, arătând că a fost vorba de un accident. Iniţial, insă, povestea avea o altă versiune. Bărbatul de 53 de ani, vânător de mai bine de 14 ani, ar fi alunecat pe gheaţă, iar arma i s-ar fi descărcat accidental. Dar ancheta procurorilor a scos la iveală detalii şocante. Din arma lui Tanislav nu se trăsese niciun foc.Cu două răni în abdomen, bărbatul a fost dus la Spitalul din Tecuci dar la scurt timp a murit.

Mircea Tanislav a lăsat în urmă doi copii şi o soţie care sâmbătă, în loc să-şi sărbătorească ziua de naştere, a început pregătirile pentru înmormântare.

Poliţistul este cercetat acum în libertate. El riscă între trei şi zece ani pentru braconaj şi între doi şi şapte ani pentru omor din culpă. Procurorii nu exclud varianta ca acuzaţia să fie transformată din ucidere din culpă în omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un poliţist din Galaţi este acuzat de ucidere din culpă!