Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Salvatorul care nu a mai putut fi salvat. Un pompier vâlcean a pierdut lupta cu noul coronavirus

Un pompier din Vâlcea în vârstă de 46 de ani a fost răpus în bătălia cu noul coronavirus, luni seară. Bărbatul nu prezenta simptome inițial, însă, de-a lungul timpului, starea de sănătate a acestuia s-a agravat.

de Andreea Anghel

la 26.10.2020 , 23:24

  • Un pompier vâlcean în vârstă de 46 de ani a pierdut bătălia cu noul coronavirus
  • Bărbatul nu a prezentat de la început simptome, însă starea de sănătate a acestuia s-a agravat după un timp

Potrivit site-ului news.ro, bărbatul a fost confirmat pozitiv pe data de 13 octombrie. Omul a rămas inițial izolat la domiciliu, deoarece starea sa de sănătate era bună. Abia după un timp a început să prezinte simptome și implicit să se simtă din ce în ce mai rău. 

Omul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Vâlcea, Secţia de Boli Infecțioase, pentru a beneficia de tratament de specialitate. În condițiile în care starea generală a bărbatului se înrăutățea, acesta a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgențe.

A fost prea târziu pentru pompierul care opera ca subofițer în cadrul Gărzii de Intervenție Brezoi. Medicii nu au mai putut face nimic și au fost nevoiți să constate decesul. 

Articolul continuă după reclamă
Andreea Anghel Like

Andreea Anghel are o experiență de doi ani în presa audiovizuală, iar din octombrie 2020 s-a alăturat echipei observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Salvatorul care nu a mai putut fi salvat. Un pompier vâlcean a pierdut lupta cu noul coronavirus