Antena Meniu Search
x

Un presupus procuror a cerut mită unui afacerist

Şi-a însuşit o calitate oficială ca să primească mită, dar a primit un dosar penal. Un bărbat a fost ridicat de mascaţi, după ce a pretins că este procurorul-şef la DIICOT Argeş şi a cerut 20 de mii de euro unui om de afaceri din Piteşti

Vezi și

Şi-a însuşit o calitate oficială ca să primească mită, dar a primit un dosar penal. Un bărbat a fost ridicat de mascaţi, după ce a pretins că este procurorul-şef la DIICOT Argeş şi a cerut 20 de mii de euro unui om de afaceri din Piteşti. 

În vârstă de 36 de ani, bărbatul din Călăraşi s-a prezentat ca fiind procurorul şef al DIICOT Argeş atunci când i-a cerut bani afaceristului. În realitate, omul îşi ajuta cumnatul, un bărbat condamnat pentru omor şi încercerat pe viaţă la Penitenciarul Giurgiu. El a fost cel care, de dincolo de gratii, a sunat victima.

Afaceristul, pus sub control judiciar pentru evaziune fiscală, nu a căzut în plasa omului de la telefon. A stabilit să îi dea un avans de cinci mii de euro, dar a anunţat imediat autorităţile. La întâlnire a mers un poliţist, iar presupusul procuror a fost prins în flagrant.

Bărbatul a fost audiat şi, în faţa anchetatorilor, şi-a recunoscut fapta, dar a negat implicarea cumnatului său, aflat după gratii.

Poliţiştii bănuiesc că ar mai fi comis astfel de fapte şi că, de la unele victime, ar fi reuşit să ia şi banii. Suspectul a fost reţinut şi riscă să stea în închisoare, unde este şi cumnatul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un presupus procuror a cerut mită unui afacerist