Antena Meniu Search
x

Un profesor de dans e de negăsit, după ce a fugit cu banii de tabără luaţi de la părinţii elevilor lui. Nu e la prima înşelătorie

Un profesor de dans este acuzat că a "furat" vacanţa elevilor săi. Ar fi trebuit să fie acum cu ei, pe pârtie, însă dascălul a dispărut cu tot cu banii luaţi.

Vezi și

Un profesor de dans este acuzat că a "furat" vacanţa elevilor săi. Ar fi trebuit să fie acum cu ei, pe pârtie, însă dascălul a dispărut cu tot cu banii luaţi de la părinţi. Când colegii lui din Mureş au declanşat alerta, au aflat că instructorul are mai multe înşelăciuni la activ. S-ar fi mutat dintr-un judeţ în altul, după mai multe lovituri.

Profesorul de dans de la Palatul Copiilor din Târgu-Mureş a inspirat încredere colegilor săi. Iar elevii erau dornici să plece în vacanţă. Ar fi trebuit să însoţească 15 elevi într-o tabără de schi la Vatra Dornei. Când părinţii îşi pregăteau copiii de plecare, dascălul a dispărut. "Am dat iniţial un avans şi joia trecută am plătit diferenţa. Vineri, domnul a fost de negăsit. Avea telefonul închis. Peste weekend la fel."

Ar fi fugit şi cu alţi bani obţinuţi pe încredere de la unul dintre părinţi. Au început investigaţiile, iar alte detalii au ieşit la iveală din trecutul lui. "A fost într-o tabără la Băişoara, Cluj. După care a plecat şi nu a achitat nici cazare, nici masă în valoare de aproximativ 12.000 de lei."

Poliţia a deschis un dosar de înşelăciune şi în cazul victimelor din Mureş. Încă se calculează paguba. 

În 2016, când lucra ca profesor de sport în Bistriţa-Năsăud a fost trimis în judecată pentru că a luat un credit cu acte false. Pe care nu l-ar fi plătit nici până azi. Şi reporterii Observator au încercat să-l contacteze, pentru explicaţii. Însă, dascălul nu a putut fi găsit. Poliţiştii anunţă însă că sunt pe urmele lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un profesor de dans e de negăsit, după ce a fugit cu banii de tabără luaţi de la părinţii elevilor lui. Nu e la prima înşelătorie