Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un pui de urs rătăcit de mamă a ajuns într-un râu din Bacău. Ce s-a întâmplat cu el după ce a fost găsit de localnici

Imaginile zilei vin din judeţul Bacău, acolo unde un pui de urs a fost găsit de localnici în zona râului Trotuş. Bărbaţii l-au zărit iniţial blocat pe o piatră, în mijlocul apei. 

de Diana Udrescu

la 01.06.2023 , 17:32

Deşi mic şi drăgălaş, ursuleţul i-ar fi putut pune în mare pericol pe oameni. Localnicii care au surprins aceste imagini se temeau de prezența ursoaicei în zonă: ”De era mă-sa aici... eram mancați toți trei”. Din fericire, aceştia nu au dat nas în nas și cu ursoaica. Se ştie că urşii coboară des în această zonă. Este şi motivul pentru care oamenii sunt sfătuiţi să nu se apropie de animalele sălbatice atunci când le văd şi să alerteze imediat autorităţile.

Urșii dau buzna în tot mai multe orașe din țară

În urmă cu câteva zile, în Comarnic, din judeţul Prahova, un urs a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în curtea unui localnic cum fugăreşte minute în şir o oaie. Nici pentru locuitorii din Vaslui, situaţia nu este mai bună. Într-o singură zi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis trei alerte din cauza urşilor, care ajung tot mai aproape de civilizaţie.

Articolul continuă după reclamă
Diana Udrescu Like

Diana Udrescu face parte din echipa Observator din anul 2019 şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro. Lucrează în presă din toamna anului 2017 și este permanent conectată la tot ce se întâmplă în jurul său.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Un pui de urs rătăcit de mamă a ajuns într-un râu din Bacău. Ce s-a întâmplat cu el după ce a fost găsit de localnici