Antena Meniu Search
x

Video Sub teroare: Un urs surprins de camere alergând minute în șir o oaie în Comarnic. Animalele sălbatice au creat panică și la Vaslui

Situaţie critică, în două judeţe din ţară, unde oamenii trăiesc zilnic sub teroarea mesajelor Ro-Alert, care semnalează prezenţa urşilor în gospodării.

de Redactia Observator

la 29.05.2023, 07:50

Vezi și

În Comarnic, din judeţul Prahova, sălbăticiunile dau atac după atac în gospodăriile sătenilor. Iar cel mai recent caz, a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în curtea unui localnic. Pe imagini se observă cum ursul fugăreşte minute în şir o oaie.

Nici pentru locuitorii din Vaslui, situaţia nu este mai bună. Numai ieri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis trei alerte din cauza urşilor, care ajung tot mai aproape de civilizaţie.

Localnic: La periferia oraşului trebuie să avem grijă.

Inspectoratul de Situaţii de Urgenţă, Comitetul Local de Situaţii de Urgenţă analizează acest lucru. Ne vom implica cu toţii, cu patrule de jandarmi, poliţia locală şi vom interveni, atunci când va fi nevoie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Sub teroare: Un urs surprins de camere alergând minute în șir o oaie în Comarnic. Animalele sălbatice au creat panică și la Vaslui