Antena Meniu Search
x

Un suflet nevinovat are nevoie de ajutor. Eduard se lupta pentru viata lui!

Minunile se intampla! Dupa ce medicii din Romania nu i-au dat sanse de supravietuire unui baietel de doar patru ani, parintii nu s-au dat batuti si au continuat sa lupte. Asa au ajuns la o clinica in Spania. Nu mai are nevoie decat de bani.

Vezi și

“Pe data de 26 aprilie 2012, anul trecut, de atunci a inceput povestea cu piticul meu, cu iedutul, i-a venit rau acasa. Si s-a stabilit diagnosticul cel mai rau: insuficienta renala in faza terminala, cronica”, povesteste tatal copilului Gabriel Nanu.

Nici la Bucuresti, nici la Cluj medicii nu i-au dat nici o sansa lui Eduard. “Am umblat in Romania cinci luni de zile prin spitale, acolo nu ni s-a dat nici o sansa. Si am descoperit o familie, din Romania, care ne-a dat sansa si speranta sa cunoastem acest spital din Spania”, spune mama micutului Marinela Nanu.

Mama si-a lasat serviciul din tara si a plecat cu baietelul in Spania. De un an sta acolo cu Edy, la o familie de romani. Tatal lui Eduard a ramas acasa cu celelalalt copil, Ana Maria. Din salariul de bugetar incearca sa intretina toata familia, plus tratamentul.

In plus, de cand au ajuns la clinica din Spania, Edi e mai bine. Este aproape ca un copil normal, se joca, alerga, se bucura de fiecare clipa. “E pacat ca este un copil foarte destept, inteligent, un copil cuminte, nu-i mai e frica de doctori. Face deja hemodializa si o face la spital. Pentru el e ca o gradinita”, mai spune tatal.

Eduard mai are de stat doi ani in Spania. In momentul de fata urmeaza mai multe tratamente printre care unul de hemodializa si unul cu hormon de crestere, pentru ca boala i-a incetinit procesul de dezvoltare al organismului.

Cine poate sa-l ajute pe Eduard sa-si continuie tratamentele de care depin viata lui poate sa doneze orice suma la conturile deschise in euro si lei.

RO 75 RNCB 0669127326580002 in EURO

RO 05 RNCB 0669127326580001 in LEI

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un suflet nevinovat are nevoie de ajutor. Eduard se lupta pentru viata lui!