Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr a început să facă scandal după ce a fost prins băut în trafic, în București

A fost razie de amploare pe străzile din Capitală. Poliţiştii au dat amenzi şi i-au lăsat fără permise de conducere pe şoferii care s-au urcat drogaţi sau băuţi la volan. Un tânăr băut a reuşit să facă schimb de locuri cu pasagerul pentru a scăpa de eventualele sancţiuni. A devenit recalcitrant şi nu voia să recunoască, însă adevărul a ieşit la iveală în cele din urmă.

de Alexandra Bucuroiu

la 20.12.2020, 11:17

Vezi și
  • Agenții vor organiza şi zilele următoare mai multe filtre, în scopul creşterii siguranţei pe drumurile publice

Un tânăr a fost prins în offside de poliţişti, seara trecută. Individul a încercat să facă schimb de locuri cu pasagerul din dreapta sa pentru a scăpa de eventualele sancţiuni. Nu i-a mers însă. Prins cu mâţa-n sac, tânărul a devenit recalcitrant şi n-a vrut să recunoască nici în ruptul capului că a băut.

Mai mult, şoferul băut a refuzat recoltarea probelor de sânge. Cum avea o alcoolemie de 0,32 mg/litru alcool pur în aerul expirat bărbatul a primit amendă şi a rămas şi fără permis pentru 90 de zile. Un alt şofer de 34 de ani a fost oprit de agenţi în trafic, iar la o simplă testare cu aparatul drugtest a primit şi rezultatul: pozitiv la amfetamină. 

Dacă unii şoferi s-au ales cu amenzi şi permise suspendate, alţii au dat dovada de responsabilitate în trafic. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Prin aceste acţiuni pe care le organizăm permanent încercăm să reducem numărul de accidente produse pe drumurile publice din capitală şi să menţinem un climat de ordine şi siguranţă rutieră. 

După ora 23, poliţiştii au verificat dacă şoferii au şi motive întemeiate să iasă din casă. Şi a plouat cu amenzi pentru cei care nu aveau declaraţie sau adeverinţă de la angajator. 

Poliţiştii vor organiza şi zilele următoare mai multe filtre, în scopul creşterii siguranţei pe drumurile publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr a început să facă scandal după ce a fost prins băut în trafic, în București