Antena Meniu Search
x

Un tânăr a murit în drum spre aeroport

Misiune de salvare contracronometru pentru un tânăr de 22 de ani din Tulcea. Trei ambulanţe, două echipaje de pompieri şi un elicopter SMURD au încercat să-l ţină în viaţă pe bărbat după ce acesta s-a izbit violent de un copac, în drum spre Bucureşti

Vezi și

Misiune de salvare contra-cronometru pentru un tânăr de 22 de ani din Tulcea. Trei ambulanţe, două echipaje de pompieri şi un elicopter SMURD au încercat să-l ţină în viaţă pe bărbat după ce acesta s-a izbit violent de un copac, în drum spre Bucureşti 

Pe targă, în ambulanţă, e Ibram. Un tânăr de 22 de ani. Proaspăt căsătorit. A plecat de acasă fericit că îşi va revedea soţia. Femeia a ajuns în ţară din Portugalia. Iar cei doi tineri urmau să se întâlnească pe aeroportul din Otopeni.

S-a grăbit atât de tare încât n-a mai ajuns. Obişnuia să conducă cu viteză. În luna mai, îi fusese suspendat permisul pentru că a fost înregistrat de radar circulând cu 103 kilometri la oră, în localitate. Azi, pe Drumul Naţional 22, care face legătura între Tulcea şi Bucureşti, a pierdut controlul volanului iar maşina lui s-a lovit violent de un stâlp. Ibram a rămas captiv în caroseria de tablă.

Medicii au încercat zeci de minute să-l resusciteze. Un elicopter SMURD a venit pregătit să zboare pentru viaţă. În zadar, însă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr a murit în drum spre aeroport