Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Bacău a dispărut fără urmă de acasă

Într-un sat din Bacău, o mamă îşi frânge mâinile de neputinţă

Vezi și

Într-un sat din Bacău, o mamă îşi frânge mâinile de neputinţă. De mai bine de o săptămână, nu şi-a mai văzut fiul. Tânărul de 29 de ani a dispărut fără urmă. Ar fi mers să îşi vadă un fost coleg de muncă dar nu s-a mai întors acasă.

Au trecut 10 zile de când sărmana mamă nu mai ştie nimic de băiatul ei. Degeaba îl sună. Telefonul lui e închis. Degeaba plânge femeia. Lacrimile se usucă pe obraji. Dacă ne vede, dacă ne aude, să vină acasă că orice s-a întâmplat, oriunde ar fi, îl aştept acasă.

Acum câteva luni, mama a plecat la muncă în Italia. Fiul ei, Nicu, a rămas singur acasă. De pe 29 noiembrie nu mai ştie nimic de el. Era o zi de duminică atunci când tânărul a dispărut.

Se pare că tânărul a fost sunat de un fost coleg de muncă, din Bacău căruia îi împrumutase un laptop. Mergea uneori să-l viziteze, la căminul unde a stat. Toate indiciile duc până acolo. Am auzit că ar fi ajuns acolo. Colegii lui neagă că a fost în seara aia şi noi zicem că acolo s-ar fi întâmplat ceva.

Părinţii spun că acel coleg ar putea şti unde este fiul lor dar acesta nu răspunde la telefon. Tânărul dispărut se numeşte Nicu Iojă şi a fost dat în urmărire de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Bacău a dispărut fără urmă de acasă