Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Bacău a murit în timp ce se ducea la înmormântarea mamei sale

Un tânăr de 19 ani a murit în Bacău, în timp ce se ducea la înmormântarea mamei sale. Băiatul şi fratele său se aflau într-un microbuz care aparţine direcţiei pentru Protecţia Copilului.

Vezi și

 Un tânăr de 19 ani a murit în Bacău, în timp ce se ducea la înmormântarea mamei sale. Băiatul şi fratele său se aflau într-un microbuz care aparţine direcţiei pentru Protecţia Copilulu. Şoferul a întors însă fără să se asigure şi a fost lovit în plin de un autobuz. Patru persoane, printre care şi fratele de 16 ani al tânărului decedat, dar şi însoţitoarea acestora au ajuns la spital în stare extrem de gravă.

Cei doi fraţi, de 19 şi 16 ani, plecaseră în această dimineaţă la înmormântarea mamei lor.

Femeia de 38 de ani s-a stins din pricina unei boli grave. Din cauza sărăciei, cei trei băieţi ai femeii au fost instituţionalizaţi în urmă cu 10 ani. Mai mergeau pe acasă, iar astăzi plecaseră spre satul natal cu un microbuz aparţinând Direcţiei Pentru Protecţia Copilului. La un moment dat, şoferul a vrut să intre într-o benzinărie. Nu s-a asigurat însă.

Impactul cu autobuzul plin a fost cumplit pentru pasagerii microbuzului. Nelu, tânărul de 19 ani, a murit pe loc. Cătălin, fratele de 16 al lui a ajuns în stare gravă la spital. Tot grav a fost rănită şi însoţitoarea celor doi.

Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru însoţitoarea în vârstă de 53 de ani. Aceasta a murit câteva ore mai târziu, la spital. Şoferul microbuzului şi un pasager al autobuzului au ajuns şi ei în mâinile medicilor, dar sunt acum în stare stabilă. Nelu şi Cătălin, cei doi tineri care erau în microbuz, mai au un frate mai mic. Acesta nu era cu ei în microbuz în momentul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Bacău a murit în timp ce se ducea la înmormântarea mamei sale