Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto Un tânăr din Craiova prins în Piaţa Romană cu o sacoşă cu 320.000 de euro. Un şofer a aruncat un pachet cu bani în maşina sa

Un tânăr din Craiova a fost găsit cu o sacoşă cu 320.000 de euro şi un plic cu 45.000 de dolari asupra lui.

De Monica Palade la 29.06.2021, 14:06
Vezi și

Un echipaj al Secţiei 1 aflat în patrulare a observat cum, de pe geamul unui auto, un cetățean arunca un plic alb într-un autoturism aflat în paralel cu el.

Se întâmpla în jurul orei 18.00, iar poliţiştii au intrat imediat la bănuieli. L-au somat pe şofer să oprească şi în scurt timp aveau să dea peste mica avere. 

O mică avere asupra lui

”În data de 28 iunie 2021, poliţişti din cadrul Secţiei 1, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au observat cum un conducător auto a aruncat un plic în interiorul altei maşini, după care a demarat. În urma primelor verificări s-a constatat că în plic se află o sumă mare de bani. De asemenea, în autoturism a fost găsită o alta sumă, tot în valută”, a transmis, marţi, Poiţia Capitalei.

Este vorba de 320.000 de euro şi aproximativ şi aproape 45.000 de le. Abele persoane au fost identificate. Poliţiştii au demarat o anchetă şi vor să afle de unde provin banii. Bărbatul care avea banii asupra sa are 32 de ani şi este din Craiova. Şi cealaltă persoană este tot din provincie. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Craiova prins în Piaţa Romană cu o sacoşă cu 320.000 de euro. Un şofer a aruncat un pachet cu bani în maşina sa