Antena Meniu Search
x

Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte în urma unui accident! Maşina s-a DEZINTEGRAT în urma impactului violent - FOTO

Un tânăr în vârstă de 22 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a provocat un grav accident rutier în timp ce se întorcea de la discotecă. Beat şi fără permis, tânărul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit atât de violent de un copac încât motorul şi alte piese ale autoturismului s-au împrăştiat pe zeci de metri.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a provocat un grav accident rutier în timp ce se întorcea de la discotecă.

Beat şi fără permis, tânărul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit atât de violent de un copac încât motorul şi alte piese ale autoturismului s-au împrăştiat pe zeci de metri.

Totul s-a întâmplat duminică dimineaţă, în jurul orei 05.30, pe DJ 203K, pe drumul dintre localităţile Vadu Paşii şi Scurteşti, judeţul Buzău.

Câţiva prieteni alături de care tânărul a petrecut până dimineaţă în discotecă l-au găsit pe acesta pe marginea drumului şi au sunat la numărul unic de urgenţă 112. Medicii l-au preluat pe Alexandru şi au decis ca acesta să fie transferat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, acolo unde este ţinut în viaţă doar de aparate.

sursa foto: reporterbuzoian.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte în urma unui accident! Maşina s-a DEZINTEGRAT în urma impactului violent - FOTO