Antena Meniu Search
x

Unul dintre câştigătorii de la Loto şi-a revendicat premiul de peste două milioane şi jumătate de euro

A mers în agenţia din Găeşti de unde a cumpărat biletul gata completat! Angajata loteriei l-a pus la panou, lângă multe altele. Norocosul l-a luat de acolo, pentru că era prea aglomerat, în ajunul Crăciunului, să mai stea să completeze în agenţie. Povestea ca de film am aflat-o chiar de la femeia care, dintr-o întâmplare, l-a făcut bogat!

Vezi și

 Unul dintre câştigătorii de la Loto şi-a revendicat premiul de peste două milioane şi jumătate de euro. A mers în agenţia din Găeşti de unde a cumpărat biletul gata completat! Angajata loteriei l-a pus la panou, lângă multe altele. Norocosul l-a luat de acolo, pentru că era prea aglomerat, în ajunul Crăciunului, să mai stea să completeze în agenţie. Povestea ca de film am aflat-o chiar de la femeia care, dintr-o întâmplare, l-a făcut bogat!

Nu ştim dacă fericitul câştigător ştie istoria din spatele biletului. Deşi ieri s-a întâlnit cu angajata agenţiei. Însă, timidă şi modestă, femeia nu l-a întrebat prea multe! I-a spus doar că e. milionar! În euro. sau. în lei! După plata impozitelor, rămâne cu 12 milioane de lei, adică peste două milioane şi şase sute de mii de euro!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Unul dintre câştigătorii de la Loto şi-a revendicat premiul de peste două milioane şi jumătate de euro