Antena Meniu Search
x

UPDATE! Asistenta ucisa pe trotuar de o masina

Ghinion de moarte pentru o asistenta medicala din Galati. A murit strivita sub rotile unei masini, chiar la semafor. Un sofer grabit a lovit o alta masina si a aruncat-o direct peste femeie. Pentru ea, prima zi de lucru, dupa doua saptamani de concediu, a fost ultima de viata.

Vezi și

Soferul de 30 de ani a vrut sa prinda culoarea verde a semaforului. In loc sa franeze, a accelerat. Ar fi vrut sa vireze la stanga, dar n-a mai apreciat distanta si a lovit din lateral masina de pe prima banda. A aruncat-o in refugiul pentru pietoni, direct peste femeia de 54 de ani. “E unul dintre accidentele cele mai cumplite la care am fost solicitati. Este mortal, nu am putut decat sa constatam decesul victimei”, a declarat medicul Anghel Trifan, de la SMURD Galati.

In fata politiei, soferul grabit a incercat sa caute scuze.

La Centrul de Transfuzii din oras, colegii sunt in stare de soc. Femeia avea 53 de ani si era asistenta medicala la centru, acolo unde lucra de 30 de ani. Era de garda, in prima zi de lucru, dupa doua saptamani de concendiu. “Era o fata extraordinar de corecta, bine pregatita profesional”, a spus una dintre colegele sale.

Doinita a lasat in urma doi copii, o nepotica de numai doi ani, un sot si doi parinti bolnavi. Soferul grabit este cercetat acum pentru ucidere din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Asistenta ucisa pe trotuar de o masina