Antena Meniu Search
x

UPDATE! Barbatul executat in stil mafiot in Pitesti, victima unui atac premeditat

Un martor intr-un dosar de furt a fost executat in stil mafiot, azi-noapte, intr-un cartier din Pitesti. Barbatul a fost omorat cu sapte focuri de arma in fata blocului in care locuia

Vezi și

Calaul a tras un prim foc, a pus victima la pamant, apoi a descarcat pistolul in pieptul acestuia. La audieri au fost dusi principalii rivali ai victimei - un samsar de masini si un politist din Bucuresti. Amandoi erau cercetati in dosarul in care cel impuscat era martor.

A stat fata in fata cu ucigasul. Ionel Radulescu, zis Nelutu, a fost atacat inainte sa intre in scara. Era aproape de miezul noptii. Primul foc l-a atins in picior. Sase gloante i-au strapuns pieptul. Nu s-a mai putut face nimic pentru el. La cateva ore de la executie, anchetatorii au dus la audieri un samsar de masini din Pitesti si un politist de la sectia 14 din Bucuresti.

Amandoi erau cercetati intr-un dosar in care victima de azi-noapte era martor. Ar fi furat o masina anul trecut, desi avea un dosar penal, politistul era inca in functie, ca agent de ordine publica. Conducerea Politiei Capitalei l-a pus la dispozitie, abia azi. Ancheta este destul de complicata. Ionel Radulescu a fost impuscat cu un pistol Glock de 9 milimetri. Politistul de la sectia 14 si-a cumparat in 2011 un glock pe care nu a apucat sa-l amprenteze, potrivit legii. L-a declarat furat. "Mi-a spus ca a iesit afara si victima a venit si l-a luat la bataie pur si simplu", a declarat Andrei Toma, politist de ordine publica la Sectia 14 din Capitala. Anchetatorii spun că atacul a fost premeditat.

Si victima are un CV cu iz penal: a facut inchisoare pentru talharie. Era mana dreapta a lui Andone, un cunoscut interlop din oras. In urma cu cateva zile intre principalul suspect si victima ar fi avut loc un conflict.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Barbatul executat in stil mafiot in Pitesti, victima unui atac premeditat