Antena Meniu Search
x

Update / Campania "Copiii nu sunt de vânzare" a primit medalia de aur în cadrul competiţiei "New York Festivals"!

Încă o dată am demonstrat că suntem cei mai buni. Antena 1 şi Antena 3 au strălucit la gala celor mai importante premii de televiziune care a avut loc în această dimineaţă în Las Vegas

Vezi și

 Campania marca Observator "Copiii nu sunt de vânzare" a fost medaliată cu aur. În competiţie la "New York Festivals", un fel de Oscar pentru televiziune, au intrat cele mai puternice posturi tv de pe glob. Antena 1 a primit 3 medalii iar Antena 3: patru.

Pentru noi, ca jurnalişti, înseamnă foarte mult aceste premii. Cred că, de fapt, înseamnă totul. Este recunoaşterea muncii pe care o facem zi de zi, de dimineaţă până seara.

Aurul, medalia râvnită de posturile de televiziune din toată lumea a ajuns la Observator Antena 1. Campania "Copiii nu sunt de vânzare" a fost aleasă "Cel mai bun documentar de ştiri". Aceeaşi campanie a primit şi argintul la categoria "Investigaţii".

O campanie la care o echipă tânără şi entuziastă a muncit un an întreg. Povestea copiilor vânduţi din burta mamei a convins juriul în defavoarea unor nume sonore cum ar fi CNN, Al Jazeera, Discovery sau Deutsche Welle.

Cel care a pornit demersul jurnalistic este Sergiu Cora, un tânăr dedicat trup şi suflet meseriei de reporter. A fost printre primii absolvenţi ai "Intact Media Academy" şi de doi ani lucrează în echipa Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Update / Campania "Copiii nu sunt de vânzare" a primit medalia de aur în cadrul competiţiei "New York Festivals"!