Antena Meniu Search
x

UPDATE! Cinci persoane, intre care doi copii, arsi cu ulei incins

Cei doi copii arsi grav, ieri, cu ulei incins, au trecut cu bine peste prima noapte in spital. Au nevoie, insa, de mult timp pentru a se recupera

Vezi și

O femeie a aruncat tigaia care luase foc pe aragaz, in curte, direct peste mai multi oameni. Cinci dintre ei, printre care si doi copii, o fetita si un baiat, care nu au nici doi ani.

Starea micutilor este grava, dar stabila. Ei sunt internati la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala. Acestia vor fi nevoiti sa ramana in spotal pentru mai multe luni, deoarece li se vor face mai multe interventii chirurgicale, reparatorii, pentru a nu ramane mutilati pe viata. Cel mai grav este fetita, arsa pe mai mult 25% din suprafata corpului. Pana acum nu s-a putut interveni chirurgical. Ranile au fost tratate.Va mai dura pana cand se va putea repara.

Mai sunt si doua femei internate la Spitalul de Chirurgie Plastica si Reparatorie din Capitala. Au ajuns acolo cu rani la nivelul membrelor, abdomenului si pe cap. Si acestea raman sub supravegherea medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Cinci persoane, intre care doi copii, arsi cu ulei incins