Antena Meniu Search
x

UPDATE! Iuliana Neblea a fost ucisa si transata de un recidivist

Barbatul suspectat ca a macelarit o femeie fara vina si i-a aruncat trupul in raul Arges este un fost puscarias. Individul a mai fost condamnat pentru viol, dar luna trecuta a fost lasat liber, pentru buna-purtare

Vezi și

Au scotocit prin toata casa, timp de patru ore. La perchezitii a asistat si suspectul, legat la maini si flancat de mascati. Barbatul a parut tot timpul absent. La un moment dat, si-a luat in brate cainele si l-a mangaiat. Zeci de vecini, s-au adunat la poarta. Ingroziti de ce-au aflat. Stiu ca barbatul a facut multe la viata lui, dar la asa ceva nu se asteptau. “Nu-l credeam in stare de asa ceva”, au spus oamenii.

Barbatul locuieste singur dupa ce mama a plecat la munca in Italia iar fratele, in Anglia. Acesta ii lasase lui masina, in care, se pare, suspectul a transportat cadavrul pana la rau.

Desi barbatul n-a recunoscut nimic, dovezile il contrazic. Are bratele si spatele plin de zgarieturi, semn ca victima s-a luptat cu el pana-n ultima clipa. In timpul confruntarii, s-ar fi taiat din greseala. Anchetatorii incearca acum sa afle mobilul crimei. “Elemente duc la fapta de viol”, sustin oamenii legii. Si nu s-a multumit cu asta. De pe mana femeii, gasita ieri in raul Arges, anchetatorii au observat ca disparuse verigheta.

Rudele Iulianei sunt in stare de soc. Pare ca blestemul a cazut pe casa lor. Acum cativa ani, femeia ramasese fara mama in urma unui infarct. Apoi si-a pierdut fratele, intr-un accident de masina. Fiica femeii, in varsta de opt ani, inca o asteapta sa se intoarca acasa de la munca.

Suspectul iesise in urma cu o luna din inchisoare. A fost condamnat de mai multe ori pentru viol, furt si trecerea ilegala a frontierei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Iuliana Neblea a fost ucisa si transata de un recidivist