Antena Meniu Search
x

UPDATE / Jucatorii echipei Steaua s-au dus la Curtea de Apel sa-si sustina patronul

Gigi Becali isi pune toate sperantele de libertate in Steaua lui! Fotbalistii, antrenorul si managerul clubului au facut zid pentru omul care-i plateste!

Vezi și

Stelistii au jucat aseara in Georgia si au aterizat la Bucuresti dupa miezul noptii. S-au strans pe holul Curtii de Apel de dimineata. Portarul Tatarusanu, Chiriches, Tanase, Bourceanu sau noul venit, Cristea, adica fotbalisti cotati la 20 de milioane de euro, impreuna, au stat doua ore, in picioare si pe banci, au impartit pachetul de guma de mestecat frateste. “Au fost dispusi sa depuna marturii de nevoie absoluta pentru ca domnul Becali sa continue o opera pe care a inceput-o”, a declarat Pavel Abraham.

In acte, Becali nu mai este actionar la Steaua, dar conduce totul, chiar si de dupa gratii. Ieri, de la telefonul penitenciarului, Gigi l-a convins pe Printul Cristea sa semneze. Nu la Palat, ci acasa la sotia antrenorului Reghecampf. “Multumesc patronului Stelei, Gigi Becali, pentru faptul ca azi si-a consumat cartela de 20 de minute in interesul clubului Steaua si in detrimentul familiei!”, a scris pe Facebook sotia lui Reghecampf.

Din duba, Becali a intrat direct in sala. N-a apucat sa-si felicite angajatii pentru succesul din Liga Campionilor, dar a petrecut in celula. Daca pana acum Gigi Becali stropea fiecare victorie a Stelei cu sampanie, aseara latifundiarul a facut o masa campeneasca in penitenciar. Le-a facut cinste detinutilor cu branza si rosii.

Capitanul, antrenorul si managerul au plecat fara sa-si vada seful si sa-i spuna ca sunt contracte de negociat, urgent. Condusa de un general, cealalta echipa a lui Becali - cea de avocati - a schimbat din mers strategia. “Imposibilitatea mea de a asigura finantarea clubului pe perioada detentiei pe care urmeaza sa o execut va duce la scaderea peformantelor acesteia sau chiar la disparitia sa”, se temea Gigi Becali. Acum, Steaua trebuie sa strige ca moare, cu finantatorul dupa gratii.

Judecata s-a amanat pe 14 august. Atunci Becali afla daca poate iesi 3 luni din inchisoare ca sa se ocupe de Steaua si de celelalte afaceri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Jucatorii echipei Steaua s-au dus la Curtea de Apel sa-si sustina patronul