Antena Meniu Search
x

UPDATE: Lugoj: Femeie spulberata de un bolid de lux pe trotuar

Scene socante au fost surprinse la Lugoj, unde o femeie a fost spulberata de o masina. Totul a fost filmat, atat impactul violent, cat si lipsa de reactie a celor din interior

Vezi și

Soferul si pasagerii ies din masina si nici macar nu se uita la victima intinsa pe caldaram. Desi femeia incearca sa se ridice si striga dupa ajutor. "Au intrat cu suta in curba si de acolo n-au mai putut sa controleze", a povestit un martor.

A izbit-o pe femeie de zidul unei case, apoi a aruncat-o cativa metri pe trotuar. Ar fi strivit-o sub roti, daca masina nu s-ar oprit intr-un stalp de beton. Tinerii au iesit pe rand din masina ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Mai intai un barbat, apoi o femeie. I-au urmat un copil si alti doi tineri. Cinci in total, fara ca vreunul sa arunce macar o privire spre femeia care zacea intr-o balta de sange, la picioarele lor. In doar 40 de secunde, au disparut intr-o masina alba.

Cateva minute femeia a urlat dupa ajutor. A incercat sa se ridice, dar, in final, sleita de puteri, a lesinat. Doua masini au trecut pe langa ea, fara sa opreasca. Cativa vecini care au iesit in strada au chemat ambulanta. La trei ore de la accident, politia l-a prins pe soferul vinovat, care a declarat ca a fugit de frica. Avea si motive. Tanarul de 28 de ani din Lugoj a condus fara permis si cu o alcoolemie de 0,38 in aerul expirat. Victima lui, o femeie de 54 de ani, a ajuns in stare grava la un spital din Timisoara.

Tanarul care a condus masina a fost retinut 24 de ore. Este cercetat acum in libertate pentru vatamare corporala, fuga de la locul accidentului, dar si pentru ca a condus si baut, si fara permis. Infractiuni pentru care risca pana la 15 ani de inchisoare. Prietenii sai, martori la accident si complici la fuga, au fost doar audiati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » UPDATE: Lugoj: Femeie spulberata de un bolid de lux pe trotuar