Antena Meniu Search
x

UPDATE / Poliţistă înjunghiată în autobuz

S-au scurs clipe de groază într-un autobuz plin, în Capitală. O femeie înarmată cu un cuţit a început să-i ameninţe pe cei din jurul ei.

Vezi și

 S-au scurs clipe de groază într-un autobuz plin, în Capitală. O femeie înarmată cu un cuţit a început să-i ameninţe pe cei din jurul ei. O poliţistă care se afla întâmplător în maşină a încercat s-o liniştească însă era să plătească cu viaţa.

A fost o luptă pe viaţă şi pe moarte. Diferenţa putea s-o facă un cuţit. Scena s-a petrecut de dimineaţă în autobuzul 104. Poliţista mergea spre serviciu când i-a atras atenţia larma celorlalţi călători. Din geanta unei femei stălucea periculos vârful unui cuţit.

Când a realizat pericolul, poliţista s-a apropiat de femeia înarmată şi a încercat s-o convingă să coboare din autobuz. Asta a înfuriat-o şi mai tare pe agresoare. În secunda următoare, doar viteza de reacţie a salvat-o.

Lama i-a provocat o rană de 2 centimetri dar poliţista nu s-a dat bătută. A încercat s-o imobilizeze pe agresoare. Noroc cu un călător care a sărit şi i-a luat agresoarei cuţitul dar şi cu un coleg de-al poliţistei, aflat şi el în acelaşi autobuz.

Acesta din urmă era în concediu, dar, cum spun chiar ei, poliţiştii nu au niciodată cu adevărat vacanţă. Agresoarea, o femeie în vârstă de 34 de ani, a fost dusă la audieri. Cel mai probabil, va fi supusă şi unui test psihiatric.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Poliţistă înjunghiată în autobuz