Antena Meniu Search
x

UPDATE/ Regele romilor, cel mai mare datornic al Costestiului

Mostenit de la tatal sau, Regele Tortica, palatul regelui romilor ar putea ajunge la stat. Stanescu risca sa fie executat silit pentru o datorie de 60.000 de lei

Vezi și

Dan Stanescu nu ar fi platit in viata lui impozit, nici pentru case, nici pentru masini. Regele romilor spune ca la mijloc este o conspiratie a primarului din Costesti, care i-a pus gand rau la ceas de seara. "Noi avem aur si niciodata nu o sa fim pusi. Dar vrem ca taxele si impozitele sa fie corecte. Nu sa fie umflate de catre acestia", a declarat Stanescu.

Regele romilor, Dan Stanescu, s-a dat de trei ori peste cap de suparare, a deschis sertarele si a scos mahmudelele, mostenite din tata in fiu. Vrea sa-i arate primarului din Costesti, care vrea sa-l execute silit, ca poate oricand sa plateasca orice datorie, in aur. "Daca justitia din Romania se pronunta ca noi sa platim o suma de bani suntem gata pentru justitie sa umblam la tezaurul nostru regal si sa platim! Doua, patru, sase, chiar si un miliard de lei pentru, Doamne fereste, ca sa ne scoatem palatul de la sechestru", a mai spus acesta.

Palatul de Arama este piesa de rezistenta a regatului. Dincolo de valoarea lui imobiliara, valoarea sentimentala conteaza cel mai mult. L-a mostenit in 2007, de la tatal sau, o data cu regala coroana de aur. "Casa mea are 600 de metri patrati, locuibili, dar este foarte inalta. Cu totul as vrea sa platesc pana in 1.000 de euro. Eu ca sa zic, ca rege". Numai ca unde-i lege, nu-i tocmeala, iar inspectorii fiscali din primarie au facut alte calcule.

Regele are si alte obiectii. Spune ca are o singura masina, nu zece, cum figureaza la directia taxe impozite: "Aceasta este masina mea personala. Singura masina pe care o am pe numele meu, al meu".

"Nu e vorba de taxe si impozite, ci despre primar. Acesta vrea sa fie mai presus de un rege si nu se poate", mai spune barbatul. Mai presus pe rege, nu e nimeni. Dan Stanescu figureaza in topul celor mai bogati romi din tara. Are un telefon unicat, placat cu diamante. E facut in Elvetia de un celebru designer. Mai presus de lege, cine sa fie oare? Acum doi ani, regele s-a trezit la palat cu politia, care-l suspecta ca fura curent.

Executarea nu e ca dragostea. Dragoste cu sila, nu se poate. Executare cu sila, am mai vazut si la case mai mari .

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » UPDATE/ Regele romilor, cel mai mare datornic al Costestiului