Antena Meniu Search
x

Update! S-a prabusit tavanul la tribunalul din Satu Mare

Un alt incident socant s-a produs azi in Satu Mare. Un om a fost grav ranit dupa ce tavanul Tribunalului din oras s-a prabusit chiar cu cateva minute inainte de inceperea unei sedinte de judecata

Vezi și

O bubuitura puternica, de parca ar fi cazut o bomba in mijlocul salii, s-a auzit cu cinci minute inainte de inceperea procesului. In incapere erau doi avocati, clientii si grefierul. Omul se pregatea sa anunte angajatii care lucrau la reabilitarea tribunalului, sa inceteze lucrul.

In momentul in care s- a ridicat si a incercat sa iasa de la masa ca sa anunte, pur si simplu, a cazut tavanul. A fost o chestiune de cateva secunde. Putin a lipsit ca tavanul sa-i cada in cap. El a scapat, dar printre bucatile mari de acoperis, un barbat se zvarcolea de durere.

In podul de deasupra al salii era un detinut de la penitenciarul Satu Mare care facea curatenie. Detinutul s-a prabusit cu tot cu tavan. Medicii spun ca a avut mare noroc. Putea sa ramana paralizat. In urma radiografiei, s-a constatat ca are o fractura la nivelul coloanei vertebrale, la ultima piesa, fractura prin tasare.

Barbatul de 45 de ani va ramane deocamdata imobilizat la pat. O ancheta va stabili ce s-a intamplat. Cladirea Tribunalului era in reparatii capitale in momentul cand s-a intamplat incidentul. Lucrarile ar fi trebuit sa fie gata in luna aprilie, dar n-au mai fost bani.

Avocatii vor sa intre in greva. Vor cere bani pentru terminarea lucrarilor si spun ca altfel refuza sa mai intre in sali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Update! S-a prabusit tavanul la tribunalul din Satu Mare