Antena Meniu Search
x

UPDATE! Show cu alcool si striptease la Spitalul Militar din Focsani

Este scandal la spitalul militar din Focsani! Mai multe fotografii, ce ar fi fost facute chiar in unitate, il arata pe comandantul spitalului la o petrecere de pomina, stropita cu mult alcool si condimentata cu show-uri de striptease. Totul, la doi pasi de bolnavii internati

Vezi și

Fotografiile par clare. In ele, comandantul unitatii medicale militare, alti trei barbati si doua tinere, imbracate sumar, se distreaza pe cinste cu bautura, mancare si streaptese. Si asta, chiar intr-un birou aflat la doi pasi de saloanele in care sunt internati bolnavii.

Imaginile ar fi fost facute, anul trecut, la o petrecere organizata de una dintre angajatele de la contabilitate, care implinea 30 de ani. N-ar fi fost probabil nicio problema daca nu si-ar fi ales gresit locatia. Chiar sarbatorita apare in poze in diverse ipostaze indecente. “S-a degradat totul in tara asta, nu mai exista bun simt", sustine un pacient.

Comandantul unitatii medicale din Focsani este un personaj controversat. In urma cu cativa ani, a fost cercetat pentru malpraxis, iar procurorii militari din Bacau au deschis un dosar penal pe numele lui, dupa ce o pacienta l-a reclamat ca a cerut 500 de lei mita, pentru o interventie chirurgicala. Barbatul facea atunci o declaratie soc cum ca toti colegii sai primesc atentii de la pacientii multumiti de reusitele interventiilor chirurgicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Show cu alcool si striptease la Spitalul Militar din Focsani