Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Urări de Sfânta Maria 2024. Cele mai frumoase mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de Sf. Maria Mare

Urări de Sfânta Maria 2024. Pe 15 august, creştinii ortodocşi sărbătoresc Sfânta Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului. Vezi cele mai frumoase mesaje, urări şi felicitări pentru cei care îşi sărbătoresc onomastica de Sf. Maria.

de Redactia Observator

la 30.08.2024 , 14:58

Urări de Sfânta Maria 2024. Cele mai frumoase mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de Sf. Maria Mare
Urări de Sfânta Maria 2024. Cele mai frumoase mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de Sf. Maria Mare - Shutterstock

Urări de Sfânta Maria 2024. Potrivit calendarului creştin ortodox, Sfânta Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului se sărbătoreşte pe 15 august. În această zi, sute de mii de români îşi sărbătoresc onomastica şi îşi transmit mesaje de "La Mulţi Ani!", însoţite de gânduri bune şi urări speciale.

Urări de Sfânta Maria 2024

„De Sfânta Maria, zi de mare sărbătoare, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor!”

Articolul continuă după reclamă

„De Sfânta Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!”

Pe acelaşi subiect

„De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!”

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Maria!”

„Draga mea prietenă, Maria. Sper să rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viață, să fim mereu împreuna și să nu uităm niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani, Maria!”

„Dragă Maria, îngerii să-ti călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă! La mulţi ani, Maria.”

„Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!”

„Dumnezeu mi-a dat familia, Sfanta Fecioara Maria al carui nume il porti mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de prietenie. Ma bucur ca ai aparut in viata mea, ca am si voi avea bucuria de a trai si simti o prietenie adevarata! Sa iti fie viata binecuvantare si bucurie intocmai ca numele sfant pe care il porti!”

„E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. La multi, ani!”

Mesaje de Sf. Maria 2024

„Este o zi când sufletul tău trebuie să învingă orice urmă de tristeţe şi să fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tău şi-ţi urez un sincer La Mulţi Ani!”

„Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi să-ţi călăuzească paşii pe calea vieţii, să te ridice când eşti la pământ şi să-ţi binecuvânteze fiecare moment al vieţii. La mulţi ani binecuvântaţi!”

„Fie ca această zi să-ţi dechidă poarta unui viitor plin de succese. La mulţi ani!”

„Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!”

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfânta Maria!”

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulţi ani!”

„Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!”

„Fie ca Sfânta Fecioară Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească, să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi lumineze calea!”

Felicitări de Sfânta Maria

„În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

„Întocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porti, învaţă să ierţi, să fii mai bun, mai înţelept, să mă ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!”

„Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La Mulţi Ani!”

„Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.”

„Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.”

„La mulţi ani Marian! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă.”

„La mulţi ani Maria! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă.”

„La mulţi ani, Fecioara Maria să te călăuzească mereu şi să te ajute să învingi orice obstacol din viaţa ta! La mulţi ani!”

„La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!”

Sfânta Maria 2024. "La Mulţi Ani!" 

„Maica Domnului să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire.”

„Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!”

„Nu ştiu dacă îţi place numele pe care ţi l-au ales părinţii, dar eu îţi urez din suflet un călduros La mulţi ani! Că-ţi place sau nu, e totuşi ziua ta!”

„Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate, îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani, prieten drag!”

„O sărbatorim pe Fecioara Maria și te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună și drăguță cu toți cei din jurul tău!”

„O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine! O floare și un “La mulți ani” foarte mare! Să crești mare și frumoasă și să fii și sănătoasă!”

„O zi onomastică frumoasă! Fie ca toate întâmplarile frumoase și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!”

„Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului la mulţi ani!”

„Pentru că eşti o persoană atat de bună, de drăguţă şi de loială, îmi doresc ca Fecioara Maria să aibă grijă de tine, să îţi călăuzească paşii şi să îţi lumineze calea în viaţă.”

„Precum Maria, Maica Domnului, a învins tristeţea şi lacrimile, tot aşa îţi doresc să răzbaţi şi tu din furtuna greutăţilor”

Sf. Maria 2024. Urări pentru prieteni şi familie

„Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!”

„Sper să rămâi mereu omul bun care eşti, iar zâmbetul să nu te părăsească niciodată. La mulţi ani!”

„Toate cele bune de ziua ta! La mulți ani, Maria! Îngerii să-ți calauzeasca pașii și Sfânta Fecioară să-ți lumineze drumul în viață!”

„Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!”

„Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani!”

„Mă bucur că ai apărut în viaţa mea, că am şi voi avea bucuria de a trăi şi simţi o iubire adevărată! Să îţi fie viaţa binecuvântare şi bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porţi!”

„Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește, un mesaj de La Mulți Ani de la cel ce te iubește!”

„Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toata fericirea din lume!”

„Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!”

„De Sfanta Maria, iti urez doar doua lucruri: niciodată și întotdeauna. Niciodată trist și întotdeauna fericit. La mulți ani!”

„Dragă mama, azi, de Sfânta Maria îți urez tot binele din lume, să fii sănătoasă și fericită!”

„Dragul meu tată, azi de Sfânta Maria, îți doresc să ai parte de zâmbete și bucuri, sănătate și mult noroc!”

„O prietenie sinceră înseamnă întotdeauna o legătură între oamenii cu aceleaşi principii, aceleaşi idealuri, aceleaşi bucurii, aceleaşi lacrimi. O prietenie sinceră este o binecuvântare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sinceră, ca un talisman aducător de noroc.” La mulți ani!”

„La mulți ani, Maria! Îngerii să-ți călăuzească pașii si Sfânta Fecioară să-ți lumineze drumul în viață!”

”Fie ca Sfânta Maria sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!”

„Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.”

Dacă vrei să să-i scrii un mesaj cu care să-ți impresionezi șefa sau șeful îți recomandăm unul dintre mesajele de mai jos.

„O zi frumoasă este ziua numelui tău! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani!”

„Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfântă Maria!”

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi. La mulţi ani!”

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Maria!”

Mesaje de Sf. Maria 2024, 15 august

Fie ca familiile voastre să fie sănătoase și fericite! La mulți ani de Sfânta Maria Mică!

Vă doresc multă sănătate și dragoste generoasă. La mulți ani de Sfânta Maria Mică!

Fie ca adevăratele minuni să se întâmple în viața ta, să nu treacă o zi fără speranță, dragoste și o faptă glorioasă. La mulți ani de Sfânta Maria Mică!

Din toată inima te felicit cu această minunată sărbătoare sfântă! Iți doresc liniște sufletească, armonie familială, dragoste puternică și bune intenții! La mulți ani de Sfânta Maria Mică!

Fie ca harul să coboare pe casa voastră, iar îngerii să o protejeze de orice necazuri și greutăți! La mulți ani de Sfânta Maria Mică!

La mulți ani, Marian! Fie ca această zi să fie una de neuitat pentru tine!

La mulți ani, Maria! Fie ca această zi minunată să îți aducă bucurie și multă, multă iubire!

De Sfânta Maria Mică, îți doresc să fii înconjurat de prieteni dragi și să te bucuri de cele mai frumoase momente!

La mulți ani, Mari! Cu ocazia zilei de 8 septembrie, aș vrea să îți urez o zi superbă și sper să primești multe cadouri!

Felicitări de Sf. Maria Mare pentru cei dragi

La mulți ani, Maria! De ziua numelui tău, îți urez sănătate, iubire și prosperitate! Să te bucuri de această zi, așa cum știi cel mai bine!

La mulți ani, Maria! Aș vrea să te felicit pentru omul care ai devenit astăzi și pentru bunătatea ta!

La mulți ani, Marian! Să ai parte de prosperitate și împlinire sufletească!

Iisus Hristos ne-a dat tot ce a putut da din suferințele sale, dar cel mai prețios lucru pe care l-a lăsat pentru noi a fost Sfânta Sa Maica Maria. Să sărbătorim acestă frumoasă zi!

O mamă bună privește și iubește fiecare copil, ceea ce este similar cu ce a făcut Sfânta Maria. Iubiți-o și comemorați-o!

Împărtășiți bucuria acestei mari sărbători creștine cu toți prietenii și familia voastră! La mulți ani de Sfânta Maria Mică!

Cel mai mare sfânt trăit vreodată este mama care a împărtășit iubirea necondiționată Domnului nostru. Ori de câte ori noi, ființele muritoare, ne simțim pierdute, mergem la ea doar ca o cale care duce la scopul pe care îl căutăm. Simțiți-vă norocoși, deoarece am fost binecuvântați cu Maica Maria. Și la mulți ani!

Să fim umili și calzi ca Maica Maria și vom fi înălțați. Fie ca Dumnezeu să ne spele de toate păcatele cu binecuvântările sale veșnice.

Felicitări de Sfânta Maria Mică! Cu toții ar trebui să ne insuflăm smerenia. Maica Maria era plină de smerenie și trebuie să-i urmăm exemplul.

Iubiți-o și respectați-o pe Sfânta Maria! Vă doresc vouă și familiei voastre o zi binecuvântată și o viață foarte fericită.

De Sfânta Maria Mică, aș vrea să îți urez La mulți ani! Să ai parte de momente frumoase în viață!

Mesaje de Sf. Maria 2024 pentru rude

De Sfânta Maria Mică, îți urez ca toate visele tale să devină realitate! Te felicit pentru curajul și determinarea de care dai dovadă!

Să nu uiți niciodată ce înseamnă numele pe care îl porți! Felicitări pentru toate lucrurile bune pe care le-ai făcut până acum! La mulți ani de Sfânta Maria Mică!

La mulți ani, de Sfânta Maria Mică! Te felicit pentru toate faptele bune! Să rămâi mereu aceeași persoană bună și liniștită!

Aș vrea să te felicit pentru toate lucrurile bune pe care le faci pentru noi! Ești o prietenă adevărată și știu că mă pot baza pe tine mereu! La mulți ani, Maria!

La mulți ani, de Sfânta Maria Mică! Te felicit pentru organizarea petrecerii de ziua numelui tău! Să ai o zi minunată!

Fie ca Sfânta Maria să te protejeze pe tine și pe cei dragi! Felicitări!

Felicitări pentru uimitoarea sărbătoare, Nașterea Fecioarei Maria. Vă doresc liniște sufletească și prosperitate.

Ce nume se sărbătoresc de Sf. Maria 2024

Aproximativ 2,2 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica de Sfânta Maria 2024. Peste 1,8 milioane dintre sărbătoriţii de Sf. Maria sunt femei.

Dintre femeile care își serbează onomastica, aproximativ 1.400.000 se numesc Maria, aproape 270.000, Mariana, și în jur de 51.000 poartă numele de Marinela.

Nume care se serbează de Sfânta Maria

  • Maria 
  • Marian 
  • Mariana 
  • Marin 
  • Mărin
  • Mioara 
  • Mia 
  • Maricica 
  • Marița 
  • Marina 
  • Mari
  • Marilena 
  • Marinela
  • Mărioara 
  • Meri 
  • Măriuța 
  • Mara 
  • Marioara 
  • Marusia 
  • Ana-Maria 
  • Mimi 
  • Marinel
  • Marieta
  • Miorița
  • Miriam
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri sociale » Urări de Sfânta Maria 2024. Cele mai frumoase mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de Sf. Maria Mare