Antena Meniu Search
x

Vacanta in rate, fara dobanda

Nu toata lumea castiga la Loto, dar toata lumea vrea o vacanta de neuitat. Daca va doriti ca anul acesta sa va bronzati pe o plaja din Mediterana la un hotel de patru sau cinci stele si nu aveti bani, nu va grabiti sa faceti un credit de nevoi personale la banca

Vezi și

Puteti sa platiti vacanta in 12 rate egale. Trebuie doar sa gasiti agentiile care ofera pachete turistice achizitionate in rate si sa alegeti un card de credit de la o banca partenera. Dupa asta nu va mai ramane decat sa alegeti destinatia si data plecarii. Avantajele acestei modalitati de plata, sunt evidente.

Pentru un concediu de 10.000 de lei, achitati lunar o rata fixa de 834 de lei. In cazul in care ati fi luat direct de la banca aceeasi suma, ati fi dat inapoi cu circa 1.500 de lei in plus. Banii reprezinta dobanda pentru imprumut. Ori cu aceasta economie va puteti permite si o mini vacanta in tara, eventual la munte.

Nu uitati ca daca nu achitati la timp ratele pentru vacanta platita cu cardul, va asteapta penalizari usturatoare. Iar concediul de vis se transforma in cosmar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Vacanta in rate, fara dobanda