Antena Meniu Search
x

Vaccin cu mici și muștar. Vineri se deschide centrul de vaccinare din Obor. Radu Mihaiu: E pe bune, nu-i o glumă

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat pe Facebook că în Piața Obor se va deschide un centru de vaccinare. Edilul a declarat că "antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare, oferind pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare".

de Redactia Observator

la 11.06.2021, 13:55

Vezi și

"Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni.

Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare. 

Vineri, deschidem „Caravana de la Obor” - un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doza. Programul centrului: Vineri și Sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18.

PS: ca să fie clar pentru toată lumea, primaria nu plătește absolut niciun ban pe acești mici, ei fiind contribuția integrala și voluntara a Terasei Obor. Mulțumim", a scris Radu Mihaiu pe Facebok. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Vaccin cu mici și muștar. Vineri se deschide centrul de vaccinare din Obor. Radu Mihaiu: E pe bune, nu-i o glumă