Antena Meniu Search
x

Valencia, orașul mereu surprinzător

Valencia este un oras reprezentativ pentru peninsula Iberica si mai ales pentru Spania. Este si un oras turistic si multicultural. Orasul atrage turistii datorita obiectivelor care imbina vechiul cu noul, cladiri din secolele trecute strecurandu-se printre cele mai moderne cladiri.

Vezi și

Valencia este un oraș reprezentativ pentru peninsula Iberică și mai ales pentru Spania. Este și un oras turistic si multicultural. Orașul atrage turiștii datorită obiectivelor care îmbină vechiul cu noul, construcții din secolele trecute strecurându-se printre cele mai moderne clădiri. 

Turistii interesati nu numai de arhitectura si design, dar si de lumea istorica sau cea naturala, au oportunitatea sa intreprinda in Valenica numeroase vizite in locatii spectaculoase, locatii potrivite educatiei sau relaxarii, astfel incat fiecare vacanta petrecuta aici poate fi inedita pentru fiecare turist

Palatul de Arta Regina Sofia, parcul Oceanografic, Muzeul de Stiinte Printul Felipe, Muzeul de Preistorie Valencia, Institutul de Arta Moderna sau Muzeul National de Ceramica si Arte Somptuare Gonzalez Marti sunt doar câteva dintre locurile în care trebuie să sjungeți. Toți cei care au vizitat Valencia au spus că cel mai sectaculos lucru pare a fi promenada L'Umbracle, intrarea in Orasul Artelor si Stiintelor.

Promenada este de fapt vechea albie a raului Turia, al carui curs a trebuit modificat, astfel incat locul uscat pe unde au curs apele acestui rau au fost transformate intr-un sector arhitectural care seamana cu o gradina de iarna. Construit din 55 de arcade fixe si 54 de arcade plutitoare, inalt de 18 metri, Umbracle este un traseu verde, arcadele fiind acoperite de plante agatatoare iar traseul fiind presarat cu palmieri, portocali, rozmarin sau diferite flori.

Ce să mai spunem? Poate despre preţuri. NU e tocmai scump. Cu puţin noroc şi răbdare puteţi găsi la agenţii sau pe cont propriu oferte foarte bune

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Valencia, orașul mereu surprinzător