Antena Meniu Search
x

Video Vânzările de electrocasnice au explodat in pandemie. Românii au investit în device-uri care să îi ajute cât timp au lucrat de acasă

Cifrele raportate de retaileri arată că vânzările de electrocasnice au explodat în pandemie. Asta şi pentru că cei mai mulţi români au lucrat de acasă în ultimul an şi au avut nevoie de device-uri care să îi susţină în activitate. 

Andra Mitu
de Andra Mitu

la 22.02.2021, 12:47

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Retailerii au lucrat la foc automat în 2020 pentru a face față cererii tot mai mari din partea consumatorilor, care au stat acasă și au investit în bunuri de folosință îndelungată.

Aspiratoare inteligente, mașini de spălat vase și rufe, aparate de gătit, echipamente IT sau alte gadgeturi care ușurează viață, de toate au cumpărat românii în anul pandemiei. Iar asta se vede și în cifrele raportate de retailerii.

O singură companie a vândut electronice, electrocasnice sau echipamente pentru casă și grădina de vreo 32 milioane euro. Prin comparație cu anul anterior, vânzările retailerului au crescut cu 43 la sută. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Vânzările de electrocasnice au explodat in pandemie. Românii au investit în device-uri care să îi ajute cât timp au lucrat de acasă