Antena Meniu Search
x

Vegan cu acordul medicului, nu de dragul unei... mode

Considerată extremă în trecut, alimentaţia vegană a început să fie tot mai populară.

Vezi și

Considerată extremă în trecut, alimentaţia vegană a început să fie tot mai populară. Fie că o alegem pentru o viaţă sănătoasă, fie pentru a slăbi, e bine să consultăm medicul nutriţionist înainte de a renunţa la toate produsele de origine animală. Aşa a procedat şi Andreea Raicu, atunci când a devenit vegană, în urmă cu zece ani. 

Două felii de caşcaval vegan, pe bază de ulei de cocos, câteva frunze de baby spanac şi o chiflă proaspătă desăvârşesc cheesburgerul permis şi-n post, fără pic de carne sau de brânză. Iar după o masă copioasă, urmează si desertul - mini tarta vegană de ciocolată. 

Alternative există - dar cât de sănătos este regimul vegan pe termen lung? Andreea Raicu a adoptat acest stil de viaţă în urmă cu un deceniu şi spune că se simte excelent. 

A învăţat să îşi asculte corpul şi să îi dea exact lucrurile pe care i le cere. Rar simte nevoia de carne, iar atunci nu îşi refuză pofta. Un nutriţionist o ghidează permanent. 

Proteinele nu trebuie să lipsească din nicio dietă. Iar natura le oferă din plin. Mai presus de toate, alimentaţia vegană nu trebuie adoptată doar de dragul... modei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Vegan cu acordul medicului, nu de dragul unei... mode