Antena Meniu Search
x

Veşti bune! Portofelul va fi mai greu! Biserica a pierdut la buget, sănătatea şi educaţia câştigă!

Biserica a pierdut la buget, sănătatea şi educaţia câştigă. Banii din puşculiţa preoţilor au fost mutaţi la alte instituţii.

Vezi și

 Biserica a pierdut la buget, sănătatea şi educaţia câştigă. Banii din puşculiţa preoţilor au fost mutaţi la alte instituţii. Pensionarii se bucură şi ei de o majorare de 5%, iar bugetarii vor primi salariile mărite.

Vești bune sunt pentru bugetari, căci Executivul a prins în bugetul pe anul viitor creșterea salarială de 10%, dar și pentru pensionari. Majorarea cu 5% este și ea în buget, alături de alte cheltuieli sociale, care însumează 79 de miliarde de lei.

Pe de altă parte, Guvernul a decis înghețarea salariul minim la nivelul acestui an, respectiv 1.050 lei și va analiza în perioada următoare daca în 2016 mediul de afaceri va putea suporta o creștere pe acest capitol.

La nivel de ministere, cei mai mulți bani se duc la Ministerul Apărării, dar și Sănătatea și Educația au primit suplimentări comparativ cu 2015.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Veşti bune! Portofelul va fi mai greu! Biserica a pierdut la buget, sănătatea şi educaţia câştigă!