Antena Meniu Search
x

Veşti proaste de la meteorologi! Cum va fi vremea în ultima zi a săptămânii

Duminică, vremea va fi în continuare uşor mai rece decât în mod normal în prima decadă a lunii octombrie, în cea mai mare parte a ţării

Duminică, vremea va fi în continuare uşor mai rece decât în mod normal în prima decadă a lunii octombrie, în cea mai mare parte a ţării

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, sudice şi la munte, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 20 de grade, iar cele minime între 1 şi 11 grade, mai coborâte, până la -4 grade, în depresiuni. Pe arii restrânse, spre dimineaţă, în zonele joase se va semnala ceaţă, iar în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei se va produce brumă.

Munte: Vremea se va menţine uşor mai rece decât în mod normal în prima decadă a lunii octombrie. Cerul va prezenta înnorări temporare şi va ploua slab, pe arii restrânse în Carpaţii Occidentali şi cu totul izolat în rest. Vântul va sufla în general moderat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Veşti proaste de la meteorologi! Cum va fi vremea în ultima zi a săptămânii