Antena Meniu Search
x

Veşti triste! Ce se va întâmpla cu preţul gazelor de la 1 iulie

Scumpirile nu se opresc, din păcate! De la 1 iulie, preţul final al gazelor naturale se va majora

Scumpirile nu se opresc, din păcate! De la 1 iulie, preţul final al gazelor naturale se va majora

"Prețul final va crește cu circa 5 — 8% în medie de la 1 iulie, calculat pentru anul gazier 2015-2016. Este vorba de o medie pentru că prețul pe regiuni va depinde de fiecare operator în parte. Această majorare se va simți practic mai mult de la 1 decembrie deoarece până atunci consumul este mic și nu se mai consumă gaze pentru încălzire", a explicat președintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei, Niculae Havrileț, conform AGERPRES.

Începând cu data de 1 aprilie 2015, prețurile gazelor naturale furnizate consumatorilor casnici au scăzut, în medie, cu 3,9% potrivit ANRE.

"Comitetul de reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei a aprobat, în ședința de vineri, 27 martie 2015, prețurile pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale la clienții casnici. În conformitate cu metodologiile de tarifare, începând cu data de 1 aprilie 2015, prețurile pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale la clienții casnici vor scădea în medie cu 3,9% (medie calculată în funcție de ponderea fiecărui furnizor din cei 39 care livrează gaze naturale clienților casnici din piața reglementată)", a anunțat ANRE într-un comunicat postat pe site-ul propriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Veşti triste! Ce se va întâmpla cu preţul gazelor de la 1 iulie