Antena Meniu Search
x

VIAŢĂ DUBLĂ? Noi DEZVĂLUIRI despre adolescenta care s-a aruncat de pe bloc, la Sibiu: "Era o fire extrem de veselă. Nu a fost niciodată exclusă"

Dorina Dobrilă, directoare a unității de învățământ la care Denisa Voilean era elevă, este surprinsă de concluziile anchetatorilor în cazul morții fetei care în 15 martie a căzut în gol de pe unbloc-turn din Sibiu.

Dorina Dobrilă, directoare a unității de învățământ la care Denisa Voilean era elevă, este surprinsă de concluziile anchetatorilor în cazul morții fetei care în 15 martie a căzut în gol de pe unbloc-turn din Sibiu.

Femeia spune că Denisa era o fire extrem de veselă și nu a lăsat nici măcar o secundă impresia că ar avea probleme sau ar fi utilizatoare a jocului ”Balena Albastră”.

Citeşte şi Ce imagini posta pe reţelele de socializare adolescenta din Sibiu care s-a sinucis jucând BALENA ALBASTRĂ

"Ne pare rău pentru incidentul în urma căruia fetița de la noi din școală și-a pierdut viața. Profesorii sunt mereu atenți la ceea ce se întâmplă în școală în clase și în pauze, dar nu putem să preconizăm și ceea ce se întâmplă în timpul liber. (..) În cazul fetiței nu s-a putut observa nimic ciudat în perioada respectivă pentru că ea era o fetiță destul de veselă și se înțelegea foarte bine cu colegii. Nu era niciodată exclusă din colectivul clasei. Nu am bănuit nici o secundă că ar putea să recurgă la un astfel de gest. Gândul m-a dus doar după ce s-a întâmplat acest nefericit incident”, a explicat directoarea pentru oradesibiu.ro.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi CONCLUZIE ŞOCANTĂ în cazul morţii adolescentei din Sibiu: Fata a jucat BALENA ALBASTRĂ şi s-a aruncat de pe bloc!

Denisa a mai avut probleme

Directoarea de la Școala 4 din Sibiu spune că în trecut Denisa Voilean a fost internată la psihiatrie și a primit atunci consiliere de specialitate. ”Știu că acum vreo 2-3 ani a avut probleme și a fost internată, dar nu cunosc mai multe detalii eu nefiind director la acea vreme. (..) Probabil că a fost consiliată la spital în vremea respectivă”, a mai spus aceasta. Unitatea de învățământ sibiană a demarat o colaborare cu IPJ Sibiu pentru a preveni elevii legat de pericolele la care se expun în mediul on-line. ”Avem acum un parteneriat cu poliția. Chiar azi au venit și le-au explicat pericolul despre acest joc sau alte jocuri virtuale. Vom colabora mai strâns cu ei și pe viitor și vor mai veni la ore.”, a mai spus aceasta.

Parchetul spune că e sinucidere din cauza jocului ”Balena Albastră”

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a anunţat, pe 5 aprilie, că Denisa Voilean s-ar fi aruncat intenționat de pe bloc în 15 martie, ca să îndeplinească o ultimă sarcină a jocului ’’Balena Albastră’’. Procurorii au decis să decline în favoarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov.

Procurorii au făcut public şi numele de utilizator din reţeaua jocului, nume care corespunde cu cel din alte reţele de socializare, inclusiv una în care copila de 15 ani posta fotografii. Unele dintre acestea sunt şocante.

Într-una dintre ele Denisa Voilean a pozat două răni pe gât, pe 30 de cembrie 2016, şi a scris textul: ""Mă îmbrac cu hainele lui, îl fac cu hainele lui." În aceeaşi zi a mai postat o fotografie cu un braţ rănit cu capsatorul, la care comentariul ei este : "uuuu interesant".

Din foarte multe mesaje şi fotografii se observă că fata suferea din dragoste după un băiat care nu o băga în seamă. La data la carea ea a căzut de pe bloc, colegii au confirmat că trecea printr-o depresie, fiind refuzată de un băiat. Mai mult, ea era uneori ţinta ironiilor băieţilor din şcoala unde învăţa.

În afară de mai multe fotografii cu răni făcute intenţionat pe antebraţ, sau cu trupuri pline de sânge, pe reţeaua de socializare de unde am selectat fotografiile nu apar trimiteri directe la Balena Albastră. 

Denisa era o adolescentă activă pe Facebook, însă surprinzător este faptul că, marţi, cu o zi înainte de deces, fata a postat numeroase mesaje triste, cu oameni plângând, dar şi mesaje mai puţin obişnuite.

Ultimul mesaj apărut pe pagina de Facebook a Denisei, din seara zilei de 14 martie, a fost textul "te urasc, #simte-te", după ce cu numai câteva minute înainte a scris: "da-i timp timpului".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » VIAŢĂ DUBLĂ? Noi DEZVĂLUIRI despre adolescenta care s-a aruncat de pe bloc, la Sibiu: "Era o fire extrem de veselă. Nu a fost niciodată exclusă"