Antena Meniu Search
x

Virginia Rogin, patru decenii pe scenă. Actrița a avut o pasiune pentru actorie încă din adolescență

În copilărie se visa călugăriţă. Sau cel puţin asta obişnuia să răspundă Virginia Rogin atunci când era întrebată „Ce vrei să te faci când vei fi mare?".

De Redactia Observator la 18.09.2019, 14:44
Vezi și

În copilărie se visa călugăriţă. Sau cel puţin asta obişnuia să răspundă Virginia Rogin atunci când era întrebată „Ce vrei să te faci când vei fi mare?".

Doar că viaţa avea pentru ea un alt plan.

Virginia Rogin: Asta cu actoria mi-a incoltit în inima și în gând la începutul liceului. Îmi plăcea poezia, îmi plăcea sa recit, m-am dus la o școala populară de artă. Nu stiu, eu nici nu concep sa fac alta meserie, nici nu ma pricep la altceva, nu stiu.

Sunt mai bine de patru decenii de când Virginia Rogin ne încântă pe scene, cu personaje pe cât de diverse, pe atât de actuale.

De curând Virginia Rogin a acceptat o nouă provocare. Actriţa este mama Gela în serialul „Sacrificiul". Ea este motorul familiei de etnie rromă care, prin căi nebănuite, ajunge să trăiască într-un palat.

Virginia Rogin: Sper din tot sufletul să aibă succes și nu ma îndoiesc ca o să aibă, la echipa care e, actorii care sunt, scenariul. I-am dat eu personajului din mine. I-am dat forța, i-am dat tenacitatea, i-am dat bucuria și încăpățânarea, umorul, hazul și sa speram că o să placa publicului, o s-o iubeasca. Eu sunt îndrăgostita de ea. Îmi place sa joc tiganci pentru ca sunt fermecătoare, exotice, generoase actoriceste și joc și ma joc cu plăcere.

Pe cât de legată sufleteşte este de actorie, pe atât de dependentă este de meleagurile nemţene.

Virginia Rogin: Am copilărit la bunica mea, la Ceahlau, că de aia sunt și atât de legată de locul ăla şi verile stăteam acolo, toate erau frumoase era o stare anume, o emoție anume, un miros anume. Când intru în zona aia știu ca sunt acasă pentru că miroase altfel.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Virginia Rogin, patru decenii pe scenă. Actrița a avut o pasiune pentru actorie încă din adolescență