Antena Meniu Search
x

Mii de români au renunțat la vot pentru a se bucura de vremea bună de pe litoral sau de la munte

"La vot sau în vacanţă?". Se pare că aceasta a fost întrebarea care i-a măcinat pe mulţi români astăzi. În timp ce unii au ales să meargă la urne, alţii au ţinut drumul către mare sau către munte, pentru a se bucura de ultimele zile călduroase din acest an. Câţiva au reuşit să ajungă în secţiile de votare înainte de a pleca, iar alţii spun că vor ajunge la întoarcere. 

de Redactia Observator

la 27.09.2020, 22:45

Vezi și
  • 25 de grade Celsius au fost pe litoral.
  • Stațiunile de pe litoral și de la munte au fost pline.

Vremea caldă a bătut votul. În loc de candidaţi, oamenii au ales un ultim bronz sau o ultimă baie în mare. Doar câţiva şi-au amintit că e o zi importantă şi au trecut pe la urne înainte să ajungă la malul mării. 

Am avut pe litoral o zi cu soare şi cu 25 de grade Celsius, temperatură de care turiştii aflaţi în staţiunea Mamaia s-au bucurat din plin. Spun că au votat fie înainte să ajungă la mare, fie că vor face lucrul acesta când vor ajunge acasă.

Pentru unii, a fost prima vizită la mare din anul acesta. S-au ferit să vină vara, în aglomeraţie. Iar de vot, au şi uitat. 

Gândul că nici la munte nu vor mai prinde vreme caldă i-a atras pe mulţi turişti în Braşov. Parcările au fost pline, iar cozile de la secţiile de votare s-au mutat în faţa căsuţelor cu produse tradiţionale. 

Cei care nu au apucat să voteze, trebuie să ajungă în localitatea de domiciliu până la închiderea urnelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mii de români au renunțat la vot pentru a se bucura de vremea bună de pe litoral sau de la munte