Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zăpada aşternută de două zile a deschis pârtia din Azuga. Pe creste, e pericol din cauza viscolului

Zăpada aşternută de două zile este şi motiv de bucurie! Dincolo de drumuri blocate, maşinile lovite, omătul aduce şi distracţie.

de Redactia Observator

la 31.10.2017 , 17:07

Zăpada aşternută de două zile este şi motiv de bucurie! Dincolo de drumuri blocate, maşinile lovite, omătul aduce şi distracţie. Pe pârtia din Azuga s-au făcut deja primele coborâri pe schiuri din acest sezon de iarnă, iar copiii au profitat din plin şi de bulgăreală, dar şi de săniuş.

De la cei mici până la cei mari, pe nailon, săniuţă sau chiar pe schiuri, în Azuga, primii turişti profită deja de iarnă. Zăpada i-a scos pe pârtii inclusiv pe instructorii de schi. 

Turiştii care ajung pe Valea Prahovei sunt sfătuiţi să se bucure de zăpadă doar la baza muntelui. Salvamontiştii au închis toate traseele de altitudine din cauza troienelor care pe alocuri sunt de peste un metru. 

Vezi și

Astăzi nici instalaţiile de transport pe cablu nu au funcţionat pentru că vântul a suflat cu peste 100 km / oră pe creste şi a viscolit zăpada. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Zăpada aşternută de două zile a deschis pârtia din Azuga. Pe creste, e pericol din cauza viscolului