Zăpadă şi lapoviţă la sfâșitul lunii septembrie! Se circulă în condiții de iarnă pe Transalpina şi Transfăgărăşan

Publicat: 26.09.2018, 14:42.
Actualizat: 26.09.2018, 14:43

Sfârşitul lunii septembrie aduce temperaturi negative, zăpadă şi lapoviţă. La munte ninge, iar pe Transalpina şi pe Transfăgărăşan se circulă în condiţii de iarnă. Stratul de zăpadă depăseşte deja în unele locuri zece centimetri. Şi azi noapte drumarii au închis circulaţia pe cele două şosele din munţi. 

Sfârşitul lunii septembrie aduce temperaturi negative, zăpadă şi lapoviţă. La munte ninge, iar pe Transalpina şi pe Transfăgărăşan se circulă în condiţii de iarnă. Stratul de zăpadă depăseşte deja în unele locuri zece centimetri. Azi noapte drumarii au închis circulaţia pe cele două şosele din munţi.

Şoferii care ajung pe Transalpina trebuie să fie pregătiţi pentru ce e mai rău. Peste noapte a nins şi a fost viscol, iar şoseaua este acoperită cu un strat de gheaţă de patru centimetri. Compania Naţională de Drumuri a decis să închidă circulaţia între orele şase seara şi nouă dimineaţa, astfel încât utilajele de deszăpezire să cureţe drumul.

La minus patru grade Celsius, noaptea trecută a fost cea mai rece din această toamnă la Miercurea Ciuc. Cine nu şi-a scos hainele de iarnă a îndurat gerul.

Citește și:

La Miercurea Ciuc, Societatea de Gospodărire Comunală a început de două zile furnizarea încălzirii în şcoli şi spitale şi este posibil ca astăzi să dea drumul la căldură şi pentru apartamentele racordate la sistemul centralizat.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

ULTIMELE ȘTIRI