Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Temperaturile au scăzut cu 20 de grade în mai puţin de 24 de ore. La munte a nins

Într-un colţ de ţară au lovit viiturile, în altul, tornadele, iar sus, pe munte, a nins. Pe Transfăgărăşan este iarnă, în toată regula. Iar la Cota 2.000, stratul de zăpadă a depăşit 3 centimetri.

de Redactia Observator

la 23.06.2018 , 19:43

Într-un colţ de ţară au lovit viiturile, în altul, tornadele, iar sus, pe munte, a nins. Pe Transfăgărăşan este iarnă, în toată regula. Iar la Cota 2.000, stratul de zăpadă a depăşit 3 centimetri. Şi temperaturile au scăzut, de la o zi la alta, cu 20 de grade celsius. În Harghita, localnicii s-au îmbrăcat cu geci de toamnă, pentru că termometrele au arătat în unele zone chiar şi cinci grade celsius.

Sus, pe munte, a căzut zăpada. A nins în Munţii Bucegi, pe vârful Omu. Iar vântul bate cu putere, avertizează salvamontiştii, aşa că nu îi sfătuiesc pe turişti să urce în drumeţii. Şi la Bâlea Lac, oamenii muntelui au filmat ninsoarea. Transfăgărăşanul rămâne închis. 

Frig s-a lăsat în toată ţara. În plină vară, localnicii din judeţul Harghita au aprins focul în sobe. În timp ce ieri staţia din Miercurea Ciuc arăta 27 de grade, astăzi s-au înregistrat doar 9 grade celsius.

Vezi și

Abia de luni începe să se încălzească din nou, dar dimineaţa şi noaptea va continua să fie răcoare, mai ales în nordul şi centrul ţării.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Temperaturile au scăzut cu 20 de grade în mai puţin de 24 de ore. La munte a nins