Antena Meniu Search
x

Zboruri cu întârzieri la decolare pe aeroporturile din Bucureşti, din pricina condiţiilor meteo

Mai multe zboruri de pe aeroporturile din Capitală ar putea înregistra întârzieri din pricina condiţiilor meteo, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Mai multe zboruri de pe aeroporturile din Capitală ar putea înregistra întârzieri din pricina condiţiilor meteo, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Şapte curse înregistrează întârzieri miercuri pe aeroportul Henri Coandă, dar niciuna nu este anulată, potrivit site-ului oficial al aeroportului.

Cursa Tarom cu cea mai mare întârziere ar fi trebuit să decoleze de pe Henri Coandă la ora 8:00, cu destinaţia Iaşi. A doua cursă Tarom, care vine dinspre Chişinău, ar trebui să aterizeze pe Henri Coandă la ora 10:45, dar ora estimată de sosire este 11:04.

O cursă Blue Air trebuia să decoleze la ora 8:55 cu destinaţia Bruxelles, alta la ora 9:00 cu destinaţia Londra, iar alta la 9:05 cu destinaţia Stuttgart.

Pe acelaşi subiect

A patra cursă Blue Air cu întârziere ar fi trebuit să plece de pe Henri Coandă la ora 9:05 către Beauvais (Franţa), iar a cincea, la aceeaşi oră, spre Torino.

Unele zboruri de pe aeroporturile Capitalei pot avea întârzieri la decolare de până la o oră, pentru degivrarea aeronavelor. Nicio cursă nu este, însă, anulată, anunţă în această dimineaţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă. Însă nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare de până la o oră, determinate de degivrarea aeronavelor, scrie pe Facebook Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Totodată, pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime. Pistele, platformele și cările de rulare a aeronavelor sunt deschise și operaționale, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea operaţiunilor aeriene.

Pasagerilor li se recomandă să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Sursa: News.ro, Facebook

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Zboruri cu întârzieri la decolare pe aeroporturile din Bucureşti, din pricina condiţiilor meteo