Antena Meniu Search
x

Locatari terorizaţi de şobolanii care umblă liberi între tone de gunoi la doi paşi de o şcoală

Mizeria nu mai are limite în Capitală. Familii de şobolani care ajung până în casele oamenilor şi tone de gunoaie depozitate ani la rând.

Vezi și

 Mizeria nu mai are limite în Capitală. Familii de şobolani care ajung până în casele oamenilor, tone de gunoaie depozitate ani la rând şi locatari care strigă disperaţi după ajutor. Totul se întâmplă la doi paşi de o şcoală generală şi la zece minute de centrul oraşului.

Degeaba au curs sesizările şi plângerile, nimeni nu face nimic. Nici primăria, nici firmele de curăţenie. Motivul stă scris negru pe alb: terenul este privat şi statul nu calcă acolo.

Un gard distrus, un munte de gunoi care ajunge în parc şi şobolani care mişună în plină zi. Au ajuns în case şi în beciuri, au ros cablurile maşinilor şi nicio otravă nu le-a venit de hac. Sunt atât de mulţi încât oamenilor de la parterul blocurilor le este frică să deschidă ferestrele.

Doamna Ionescu locuieşte în blocurile de lângă Şcoala 135 de 40 de ani. Şi niciodată nu şi-a imaginat că va trăi cu şobolanii la uşă. A trimis sesizări la Primăria Sectorului 5, la poliţie şi la direcţia de mediu, dar degeaba. Motivul: terenul este în proprietatea unei persoane fizice şi nimeni nu vrea să pună un picior în spaţiul privat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Locatari terorizaţi de şobolanii care umblă liberi între tone de gunoi la doi paşi de o şcoală