Antena Meniu Search
x

Momente de panică pe aeroportul Otopeni din Bucureşti! Două avioane au fost nevoite să aterizeze de urgenţă (VIDEO)

Două aeronave, cu sute de pasageri la bord, au fost obligate să aterizeze de urgenţă pe aeroportul Henri Coandă din Bucureşti. Prima s-a produs din motive tehnice foarte serioase, iar a doua a fost din cauză că unuia dintre pasageri i s-a făcut rău.

Vezi și

Două aeronave, cu sute de pasageri la bord, au fost obligate să aterizeze de urgenţă pe aeroportul Henri Coandă din Bucureşti. Prima s-a produs din motive tehnice foarte serioase, iar a doua a fost din cauză că unuia dintre pasageri i s-a făcut rău.

Două aterizări forţate au avut loc azi-dimineaţă pe aeroportul Henri Coandă din Bucureşti. Prima a fost a unei aeronave Airbus A330, a companiei KLM, care efectua o cursă pe ruta Kuweit City-Amsterdam. Piloţii au cerut, la ora 7.39 să aterizeze de urgenţă, din motive tehnice, reclamând un consum crescut de ulei la unul dintre motoare. Imediat, pe aeroport a fost declanşat dispozitivul de urgenţă, conform procedurilor. Într-un final, aeronava care avea la bord 298 de pasageri a aterizat la ora 7.55 în siguranţă.

Cel de al doilea incident este legat de un Airbus A321, a companiei Scandinavian Airlines, care efectua o cursă de la Copenhaga spre Rodos. La 10 a solicitat să aterizeze de urgenţă pe aeroportul Otopeni din motive medicale. Unui pasager cu probleme respiratorii şi tensiune scăzută i s-a făcut rău. Odată ajuns la sol, pasagerul a fost stabilizat.

Acum traficul aerian de pe aeroport se desfăşoară în condiţii normale, după cele două incidente, transmite compania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Momente de panică pe aeroportul Otopeni din Bucureşti! Două avioane au fost nevoite să aterizeze de urgenţă (VIDEO)