Antena Meniu Search
x
LIVE

Pilotul Adrian Răspopa a murit, în urma accidentului violent de la Raliul din Iași

Pilotul de raliuri Adrian Răspopa a murit sâmbătă, după ce a fost implicat într-un grav accident în timpul unei probe din cadrul Raliului Iaşiului.

De Redactia Observator la 04.09.2021, 16:25
Accident grav la Raliul din Iaşi. Pilotul Adrian Răspopa, în stare critică, după ce maşina sa a lovit violent un cap de pod
Accident grav la Raliul din Iaşi. Pilotul Adrian Răspopa, în stare critică, după ce maşina sa a lovit violent un cap de pod - Facebook / Iasirally

Maşina condusă de Adrian Răspopa, în care se mai afla copilotul Cosmin Diacu, a lovit violent un cap de pod în zona Hadâmbu, în timpul celei de a doua probe a Raliului Iaşiului.

La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj medical, însă a fost necesară intervenţia unui elicopter SMURD pentru transportarea pilotului, rănit grav, la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

Potrivit medicilor spitalului ieşean, pilotul Adrian Răspopa este în stare critică, fiind în comă. El a suferit leziuni severe la nivelul bazinului, a abdomenului, dar şi la nivelul capului. Medicii susţin că fac eforturi susţinute pentru menţinerea lui în viaţă.

Copilotul Cosmin Diacu se află în afara oricărui pericol, dar va fi supus unor investigaţii medicale suplimentare.

Proba a doua a Raliului Iaşiului a fost suspendată. În această seară este programată o altă probă care urmează să aibă loc în centrul municipiului Iaşi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Pilotul Adrian Răspopa a murit, în urma accidentului violent de la Raliul din Iași