Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ana Bărbosu a primit medalia olimpică de bronz câștigată la Jocurile Olimpice. "Astăzi s-a făcut dreptate. A fost o luptă contracronometru"

Gimnasta Ana Maria Barbosu a primit vineri medalia de bronz câștigată în finala probei de sol de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Ceremonia a avut loc la Casa Olimpică din București. La eveniment a participat și premierul Marcel Ciolacu.

de Redactia Observator

la 16.08.2024 , 18:04

Medalia a fost înmânată de Octavian Morariu, membru al Comitetului Internațional Olimpic pentru România, și de Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Ceremonia a avut loc pe esplanada Casei Olimpice din București, vineri, de la ora 15.30. Medalia a fost acordată, în urma memoriilor făcute la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de Federația Română de Gimnastică (FRG) și de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR).

TAS a decis ca medalia de bronz să revină Anei Bărbosu

"Vă mulţumesc că aţi venit azi la această ceremonie. E un moment emoţionant pentru mine. Auzindu-i pe campioni spunând că medalia e foarte grea, până acum nu am realizat cât este de grea. Le mulţumesc antrenorilor. Rezultatul a venit ca urnare a multor ani de muncă, mulțumesc antrenorilor mei, de la primii, până la cei care m-au adus la olimpiadă. Mă bucur că sunt în posesia acestei medalii și sper să reprezint cât mai bine România în viitor și să aduc cât mai multe medalii", a declarat Ana Bărbosu. "Astăzi s-a făcut dreptate. A fost o luptă contracronometru", a declarat Octavian Morariu.

Vezi și

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis ca medalia de bronz să revină Anei Maria Bărbosu. Aceasta a pierdut locul pe podium la proba sol a finalei de la Jocurile Olimpice de la Paris în urma unei contestații depuse de antrenoarea gimnastei americane Jordan Chiles.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Ana Bărbosu a primit medalia olimpică de bronz câștigată la Jocurile Olimpice. "Astăzi s-a făcut dreptate. A fost o luptă contracronometru"