Antena Meniu Search
x

Foto Aproape 4.000 de spectatori la primul antrenament al tricolorilor, la EURO 2024 Germania. Mesajul lui Drăgușin

Aproape 4.000 de români au asistat, marți, la primul antrenament al Naționalei de fotbal din Germania, transmite FRF.

de Redactia Observator

la 11.06.2024 , 15:40

Naționala României a ajuns luni seara în Germania, iar marți a avut programată prima ședință de pregătire pe Würzburg Arena, stadionul din orașul care îi găzduiește pe tricolori pe durata EURO 2024.

Antrenamentul a fost deschis publicului, iar aproape 4.000 de fani i-au urmărit pe jucătorii care au readus România la un turneu final după o pauză de 8 ani.

La rândul lor, fotbaliștii naționalei, în frunte cu căpitanul Nicolae Stanciu, le-au transmis recunoștința printr-un banner pe care l-au afișat la intrarea pe gazon, dedicat atât cluburilor care i-au format, cât și suporterilor care îi susțin necondiționat: "Vă mulțumim pentru încredere!".

Articolul continuă după reclamă

"Sper să avem cât mai mulți fani pe stadioane la acest EURO și să ne susțină. Ei trebuie să înțeleagă un lucru: poate nu își dau seama cât de importanți sunt ei în momentele dificile, în momentele în care lucrurile nu merg bine. Un cântec sau un Hai, România! cântat de tot stadionul îți dă o energie incredibilă în momentul acela", a declarat Radu Drăgușin la o conferință de presă, înaintea antrenamentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Sport » Aproape 4.000 de spectatori la primul antrenament al tricolorilor, la EURO 2024 Germania. Mesajul lui Drăgușin